Familie op bezoek

Annemiek, Gjalt, Steven, Robin en Senne komen op bezoek! En hoe…. ze hebben een boot gehuurd op St Martin voor 10 dagen en samen zullen we mooie baaitjes bezoeken.

Er volgt een zeer leuke week. We zwemmen van boot naar boot en van strand naar boot en weer terug. Vele overlegjes worden geveinsd om door het kristal heldere water te kunnen spartelen. De bleke Hollanders worden binnen een week gebruinde Caribische zeilers. Met wat hulp van zonnebrand wordt het rood afgewend. De wind is gaan liggen en we kunnen prachtige plekken bezoeken. Er wordt gevist waarbij het meer dan 40 keer raak is. Armbandjes worden gemaakt en cocktails gedronken. Op st Barts kijken we naar de rijken en naar de hulpjes van de rijken. Recepten worden uitgewisseld. Een heremietkreeftenrace wordt georganiseerd. Wakeboarden achter onze 15 pk Enduro. De bijboot van de gehuurde boot maakt overuren en sterke verhalen en zeilblunders worden uitgewisseld. Schildpadden en haaien rond de boot. Zeeziekte en herstel daarvan. Krokodillen spel met spannende momenten. Challenge; iedereen staand op de sup. Snorkelen. Talloze koffiemomentjes. Diner met hamburgers. Haggelen en afmakertjes op de boot. Benzine bijna op. Zoute zone op de boot.  Heerlijk laatste avond etentje.

We missen jullie nu al!

PS: blog Suriname is nog onvolledig en foto’s volgen later

Scroll to top