Voorbereiden op de Oversteek


We liggen rustig voor anker bij Mindelo,  Kaap Verden. Er zijn hier veel leuke kleine restaurantjes en barretjes. Aardige mensen! Het is relaxed leven zo. Rond de 25 graden zonder regen. De nachten lekker koel. Weinig deining dus rustige nachten. Prima bakker in de buurt.

Waarom zou je weg gaan?

well, we willen naar Suriname maar dat betekent heeeeel veel mijlen oceaan. Hoe bereid je je daarop voor? Heel veel eten aan boord slepen en het vertrek uitstellen. Dat werkt goed voor de gemoedsrust 🙂

misschien gaan we dan toch echt maandag weg. Nog een dagje wakeboarden en voetballen met de lokale jeugd. Dan gaan we ervoor! Spannend? Zeker!

We zullen proberen elke dag een positie in de kaart te zetten (onder tab locatie)  via de satelliet telefoon. Onze positie is dan bekend. Ook proberen we regelmatig een blogje te plaatsen als het lukt.

Scroll to top